Contact

Adres

Blij!Babymassage is gevestigd aan de Oosterbrugstraat 2, 3361 BR Sliedrecht,
bij Bonflex Massagepraktijk.

Ik verwelkom je graag, tot ziens!

Contact

email: maran@blijbabymassage.nl
telefoon: 06 45606223

Ik ben niet altijd in staat om direct de telefoon op te nemen. Op een mailtje of whatsapp reageer ik zo snel mogelijk.

Aanmelden

Via de agenda kun je je aanmelden voor de workshop naar keuze.

Een e-mail sturen mag ook. Vermeld daarin de workshop die je zou willen volgen.

 

Over mij

Ik ben Maran Vlot, getrouwd en moeder van een zoontje en sinds december 2019 ook een dochtertje. Ik ben vanaf 2010 werkzaam als zelfstandig (sport)masseur, eerst bij mij thuis en met ingang van oktober 2015 als partner van Bonflex Massagepraktijk.

Sinds de geboorte van ons zoontje in 2013 ben ik erg geïnteresseerd geraakt in de babymassage. Na zelf een cursus met hem gevolgd te hebben ben ik opgeleid tot docent Shantala Babymassage.

Ik heb al veel moeders met baby’s geleerd hoe ze de Shantala technieken toe kunnen passen bij hun eigen baby. Deze Shantala massage voelde voor mij echter niet compleet. In 2018 heb ik daarom de opleiding docent Expert Babymassage gevolgd bij Babymassage Nederland. Dit is een hele goede aanvulling met diverse specialisaties. Ik heb nu het gevoel dat het plaatje compleet is en ik ouders kan helpen met al hun vragen.

Ik zou willen dat alle ouders weten wat babymassage voor hen zelf en hun baby kan betekenen! Zelf ben ik zo enthousiast en ervan overtuigd dat iedereen dit bij zijn of haar kindje zou moeten doen. Het is een basisbehoefte van elke baby!

Ik ben geregistreerd docent babymassage en aangesloten bij de vakgroep Shantala massagedocenten.

Maran Vlot van Beest